
Zatím jsem ho pekla jen jednou, podle receptu Marcela Ihnačáka (k nahlédnutí zde). Minimálně další dva recepty mám doma v kuchařkách (jedna anglická pečící, druhá Recepty z farmářského trhu), nechybí ani na mých oblíbených foodblozích (třeba na Kitchenette).
Máte svůj vyzkoušený a oblíbený? Napište recept nebo odkaz. Samozřejmě vás budu pravidelně informovat.
Netuším, jak dlouho mi to bude trvat, každopádně člověk musí mít před sebou nějaké výzvy! Menší zádrhel vidím v tom, že v mnoha receptech se vyskytují vlašské ořechy, ideálně mleté. V nabídce českých supermarketů tak trochu chybí. Ekonomové by tento stav označili něco jako díra na trhu. Jestli víte, jak tuhle díru zaplnit, minimálně co se mých zásob týče, tak sem s tím.
Zde je odkaz: http://www.zenysro.cz/CS#!detail/uvar/3348/Mrkvovy-dort
OdpovědětVymazatPetra H.